Oppstart 2021

Godt nytt år til alle turnere, og velkommen tilbake på trening. Etter siste oppdatering fra Regjeringen starter vi nå opp igjen - første trening 20. januar. Vi følger stort sett samme opplegg som i høst, les mer for å oppdatere deg på hvilke regler som gjelder for treninger, og hvilke justeringer som er gjort med tanke på smittevern.

2021-01-18
jenslillegraven

Pandemien påvirker selvfølgelig turngruppa som alle andre deler av samfunnet, men vi mener det er svært viktig å ha et tilbud for barn og unge slik at alle kan få være i aktivitet, treffe venner og ha noen faste aktiviteter som er tilnærmet normale. Det er viktig både for den fysiske og den mentale helsen, og vi gjennmfører treninger i så stor utstrekning som mulig - selvfølgelig innefor retningslinjer og råd vi får fra myndighetene. Vi har også egne rutiner for renhold og gjennomføring av aktivitetene som ser ut til å fungere etter hensikten. Vi hadde tre tilfeller av Covid 19 hos turnere før jul, og det ble ikke funnet noe smittespredning til andre utøvere etter trening. Noen måtte dessverre i karantene, men det viktigste er jo at ingen ble smittet.

Retningslinjer og rutiner på trening
Alle utøvere hentes ved hovedinngangen av trener når aktiviteten starter. I garderoben legges yttertøyet i en bag/sekk som tas med inn i turnhallen, og utøverne forlater hallen gjennom nødutgangen på hjørnet mot fotballbanen. Alle spriter hender når de kommer inn i hallen, og dette gjør vi også ved hvert apparatbytte. Trenere benytter munnbind under hele aktiviteten. Alle partier slutter 10 minutter før oppsatt tid slik at vi får vasket alle apparater før neste treningsgruppe begynner. Det er unntak for 1-meters regelen under aktiviteten, men vanlige retningslinjer gjelder før og etter trening. Trenerne styrer aktiviteten og følger med, men det er den enkelte utøvers ansvar å unngå nærkontakt med andre når det ikke er nødvendig for å utføre aktiviteten, samt før og etter trening. Drikkeflasker og eget utstyr er kun til personlig bruk.

Vi deler primært utøverne inn etter skole før de deles i mindre grupper, men det er ikke mulig å gjennomføre på alle treninger siden det er stor forskjell i antall fra de forskjellige skolene og hvor mange grupper vi kan håndtere på partiene. De største partiene trener annen hver uke for å kunne følge retningslinjene. Dette gjelder gutter 1.-3. klasse og jenter 1.-4. klasse, alle andre trener som normalt. Det er Jenter 1. og 3. klasse som trener i uke 3, mens gutter 2.-3. klasse og jenter 2. og 4. klasse som trener i uke 4. Kalenderen på hjemmesiden vår er oppdatert frem til påske, så får vi se hvordan det utvikler seg. Turn for voksne er utsatt på ubestemt tid.

Vi vil veldig gjerne holde aktivitetene igang så normalt som mulig. Da må alle være flinke til å bidra - vær flinke med håndvask og hygiene, og unngå nærkontakt når det ikke er en del av treningen. Merker du selv små tegn til sykdom - hold deg hjemme fra trening!

Oversikten under fra Asker kommune viser at det kan oppleves som trygt å være med på organisert idrett.
Godt nytt år, og velkommen tilbake på trening. 

InkedSmittesporing_LI.jpg

Kalender

Juni
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

28.06.2021
Åpen hall

12:00 - 15:00

ROS Arena

06.07.2021
Åpen sommertrening for 2010 og eldre

17:00 - 20:00

ROS Arena