Nye informasjonskanaler i skigruppa

Dette er en orientering om at vi fremover vil bruke litt andre informasjonskanaler enn tidligere. Vi mister fremover muligheten til å bruke confluence som område for deling av informasjon, og samtidig fellesmailadressene som er laget.

2016-11-16
astrikjelle@me.com
Fra nå av vil vi derfor bruke i all hovedsak tre kanaler:
 
-        Hjemmesidene til IL ROS – ski
-        Spond
-        Facebook
 
Mer om de forskjellige kanalene, og tankene bak:
 
Hjemmesidene
Skigruppa har fått ny nettside under hoveddomenet ilros.no. Vi er blant de første gruppene som tar dette i bruk, og etter hvert vil alle gruppene i ROS benytte denne nye løsningen. Det er en langt bedre løsning enn tidligere, som gjør det enklere å få delt informasjon.
 
Med ny nettside så ser en del annerledes ut, men vi håper dere finner frem til den informasjonen dere trenger. Vi har lagt over en del informasjon fra den gamle siden til den nye siden, kuttet ned på venstre menyen og forhåpentligvis lagd en god struktur som skal være lett å finne frem i. Det betyr at den gamle siden ikke eksisterer lenger. Vi vil prøve å holde siden oppdatert med nødvendig statisk informasjon. 
 
På hjemmesidene er det også en kalenderfunksjon hvor treninger legges inn, med tid og sted for hver gruppe. Denne er tilgjengelig for alle – alltid.
 
Spond
For mer dynamisk informasjon som flytting av treninger, avlysninger pga kulde, innkalling til dugnader og skirenn mm., vil vi bruke en ny informasjonskanal som heter SPOND. SPOND er en «App» hvor vi enkelt kan sende ut informasjon til hele grupper hvor mottakeren selv bestemmer om en vil ha informasjonen på sms, mail, begge deler eller rett i appen. Mottageren trenger ikke å ha «Appen» og det er helt gratis å bruke for både sender og mottager. Første gang du mottar en sms, mail eller begge deler fra SPOND ønsker vi at du sender en mail til oss hvis du ønsker å endre oppsettet for din egen del, altså om du vil ha den som sms eller mail (eller begge deler).Det skal også være mulig å endre egne innstillinger selv (på egen profil) hvis man registrerer seg med den epost eller tlf. vi har benyttet. Det fins også en webside, for de som heller liker å logge seg på via PC. Ved bruk av SPOND vil det bli enkelt spesielt for trenere å komme ut med rask informasjon om flytting av trening, stilart, tips til smøring ect. Her kan det også gis tilbakemeldinger og svare på forespørsler.
 
Vi vil varsle via mail før vi sender ut en SPOND melding første gang, slik at du kan melde tilbake til oss på mail, hvis du ikke har mottatt en SPOND melding. Det er viktig for ikke å risikere at noen ikke får beskjed og blir sittende uten informasjon. Mailadressen for slike tilbakemeldinger er ski@ilros.no
 
Facebook
Facebook vil vi bruke til "sosial informasjon"  bilder fra arrangement, treninger osv.
 
Vi håper dette blir en god og varig løsning, og sikrer at alle får tilgang til nødvendig informasjon – raskt og greit.

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket