ROS Arena åpner for aktivitet igjen

Det har kommet nye retningslinjer for idrettsaktivtet, og skolen begynner å komme tilbake. Det betyr at ROS Arena åpner for aktivtet igjen også på kveldstid.

2020-05-12
jenslillegraven

Fra og med i dag, mandag 11. mai, åpner ROS Arena for aktivtet både til skolevirksomhet på dagtid og for idrettsaktivitet på kveldstid. Det gjelder egne retningslinjer for hvilke deler av hallen som kan brukes, og dette er tydelig merket. Det er kun aktivitet som er avtalt med Driftsleder som får starte opp igjen. Det betyr at også de som skal benytte sin normale treningstid må være i kontakt med driftsleder før de starter opp igjen, slik at vi har oversikt over all aktivtet. Alle retningslinjer fra NIF og eget særforbund skal selvfølgelig følges av alle utøvere. Det er forbudt å benytte garderober inntil videre, men det er toaletter tilgjengelig utenfor garderobene. God håndhygiene er svært viktig, og personer med sykdom og selv milde symptomer på luftveissykdom må unngå å møte på trening. Mer info finner dere på hjemmesidene til Folkehelseinstituttet, NIF og særforbundene. Inntil videre gjelder fortsatt at det er maksimalt 20 personer i en treningsgruppe og alle må holde 1 meter avstand.

Vi har gode rutiner for renhold i samarbeid med ISS som utfører dette i ROS Arena. Normal rengjøring med spesielt fokus på alle kontaktpunkter som rekkverk, dørhåndtak, toaletter etc. Det rengjøres ikke områder som er avsperret, så det er viktig å forholde seg til skilting og stengte dører. Disse tiltakene sammen med god håndhygiene hos alle brukere skal gjøre trening i ROS Arena til en trygg aktivitet. Skulle noen brukere av hallen allikevel bli syke av Covid-19 er det viktig at vi får beskjed om dette så snart det oppdages slik at vi kan informere andre og iverksette nødvendige tiltak. Vi anbefaler også at alle utøvere og trenere laster ned og bruker appen "Smittestopp"

Kalender

Juli
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket