Informasjon om Aktivitetsbussen (Ab) 

 

PRØVEPERIODEN FOR AKTIVITETSBUSSEN AVSLUTTES 02.11.2019!

Hei,

Etter en prøveperiode på 4 uker der vi har testet litt forskjellige rutetabeller og ruter så må vi dessverre innse at etterspørselen har vært veldig lav. Tanken har hele tiden vært å drifte Aktivitetsbussen hele prøveperioden frem til jul med hjelp av sponsorpenger og billettinntekter. Med lave passasjertall blir det sponsorpengene som står for driften og vi ser oss nå nødt å avslutte prøveperioden. Prosjektgruppen synes det er veldig synd, men håper det bare blir en pause og at det kan komme en ny mulighet for å prøve det ut. Vi beholder foreløpig fanen Aktivitetsbussen på ilros.no samt FB-gruppen Aktivitetsbussen Spikkestad - Midtbygda og går inn i en evalueringsfase. Det kan naturligvis være mange grunner til at tilbudet ikke blir brukt og vi tar veldig gjerne imot innspill fra dere på hva som skal til for å gjøre tilbudet attraktivt. Send gjerne e-post til pervatn@hotmail.com.

Vi takker våre passasjerer og er det noen som brenner inne med ubrukte klipp på klippekortet så ta kontakt på 97425588, så ordner vi det til og med 8.11.

En STORT takk til veldig god kjøring av Lailas Maxitaxi og av støtten fra våre sponsorer Røyken Kommune, IL ROS og Røykenbadet.

 

 

 

  • Aktivitetsbussen er et servicetilbud FOR ALLE som går på kveldstid mellom hjem og aktivitetslokaler på Midtbygda/Spikkestad. Dette kommer i tillegg til Brakar sin rute nr 81.  

  • Prøveperiode er uke 41 – 51 2019, mandager – torsdager kl 17 -21.   

  • Med hele 8 turer i hver retning vil det sammen med rute nr 81 være et godt kollektivt tilbud mellom Midtbygda/Spikkestad og motsatt.

  • Du trenger ikke booke plass og betaling per tur skjer til bussjåfør med VIPPS eller kontant kr 20. VIPPS nr er 577110, bruk Kjøp og betal. P.t. er det ikke mulig for barn under 16 år å vippse til Kjøp og betal, så send med barn kr 20 for enkeltbillett eller seddel på kr 100/200 for å kjøpe klippekort om 5- eller 10-turer av sjåfør.

  • Aktivitesbussen går fra parkering ved Midtbygdahallen, oppom Kleiver terrasse, via Røyken stasjon, Røykenbadet, snur ved bussholdeplassen ved ROS Arena og med retur samme strekning. NB. For å kunne oprettholde halvtimesruter går noen turer mere direkte og da ikke via Røykenbadet eller Kleiver terrasse. Sjekk rutetabellen for dette!

  • Turen kjøres av Lailas Maxitaxi og med skilt Aktivitetsbussen i frontruten. For mer informasjon om rutetabell, rute og holdeplasser se nedenfor. Driftsoppfølging gjennom IL ROS.
  • For å få aktuell informasjon, søk opp og meld deg inn i gruppen Aktivitetsbussen Spikkestad - Midtbygda  på Facebook. 
  • Vi gjør alt vi kan for å holde rutetiden og håper få hjelp av alle passasjerer med å være så raske som mulig ved av- og påstigning. 
  • Vi takker våre sponsorer: Røyken Kommune, I.L  ROS og Røykenbadet. 
  • Ev spørsmål, send SMS til 97 42 55 88 (Per)

Rutetabell.PNG

 Oversikt brakar linje 81

Ofte passer det bra at ta Aktivitetsbussen til aktivitet og linje 81 tilbake eller motsatt. Gjør deg kjent med rutetabellen til linje 81. 

Bussrute

Bilde viser holdeplassene: Start/stoppested ved Midtbygdahallen, Høyenhall, opp/ned Kleiver Terrasse, Kiwi Røykentorget, Røyken stasjon, Røykenbadet, Golfbanen, Bitehagen og start/stoppested ROS Arena.

RuteAktivitetsbuss.PNG