Kåret til årets TINE Fotballskole 2019

Stor jenteandel og fokus på sunt kosthold to av årsakene til at IL ROS fikk prisen som Årets Tine Fotballskole i Buskerud i 2019.

2019-12-16
ROS Fotball

tine_fotballskole_ilros_foto_nff.jpg

I NFF Buskerud var det IL ROS som gikk seirende ut i 2019. 

- Det er gøy. Det er andre gangen vi har fått denne prisen. Jeg tror noe av suksessen hos oss ligger i at vi har jobbet ganske bra de siste årene med gode holdninger og gode verdier hos både spillere og trenere, sier sportslig leder i IL ROS, Martin Lobben. 

- I klubben er det 30 prosent jenter og 70 prosent gutter, som er det samme som vi har fått inn på TINE Fotballskole hvor både instruktører og deltakere er en 30-70-modell, fortsetter han. 

Se videointervju med Martin og Dennis her...

Kretsens begrunnelse sa blant annet følgende:

  • IL ROS har hatt rundt 200 deltagere i år på TINE Fotballskole. Bra jenteandel i både deltagere og instruktørene. Veldig godt organisert med minimalt ventetid på aktivitetene selv med 200 deltagere.
  • Man kunne se fra avstand at det var TINE Fotballskole med bra synlighet av TINE banner, i tillegg til at alle instruktørene og adminstrasjon hadde på seg TINE-draktene. Godt organisert ved pauser og lunsj med nok plass til deltagere, lite ventetid og i tillegg et eget lunsj/kafferom til foreldrene og instruktørene.
  • Lunsjen hadde et veldig godt utvalg av sunne produkter. ROS hadde tenkt godt gjennom om bruk av riktig banestørrelse, aktivitet og gruppestørrelse til passende alder slik at det ble en kjempebra opplevelse for alle barna. Når man gikk rundt så man stort sett smilende barn og nesten ingen som ikke hadde noe å gjøre. Det var alltid en sportslig ansvarlig på plass og flere voksne som også deltok i administrasjonen som var tilstede. Egen keeperøkt hvor man kunne melde interesse fra før. 

- Vi er veldig stolte over å bli kåret til årets TINE Fotballskole og til neste år skal vi bli enda bedre, avslutter Lobben.

- Dette er et flott eksempel på hvordan vi ønsker at en TINE Fotballskole skal være og prisen til ROS er derfor fullt fortjent. Det gjelder også for de 17 andre som har vunnet pris. Vi gratulerer dem med flott innsats, sier fagansvarlig for TINE Fotballskole i NFF, Andre Paulsen.