Fotball er gøy - nå starter vi jentelag for årets 1. klassinger (2013)

ROS fotball er en av klubbene i Buskerud med flest jenter, det har vi fordi vi tar jentene på alvor! Nå starter vi lag for 2013-kullet. Bli med da vel!

2019-08-24
nilsharald

Fotball er gøy - uansett om drømmen er landslaget, eller et eget jentelag med vennene dine. Fotball er Norges største jenteidrett, og bare i Buskerud spiller mer enn 5 000 jenter på et lag i sin lokale klubb. 

Fotball er morsomt, sosialt og du lærer å spille på lag med andre jenter. I klubben blir du fulgt opp av gode trenere i trening og kamp. Hos oss er vi opptatt av å gi like muligheter til jenter og gutter. 

I ROS fotball har vi tilbud til jenter fra 1. klasse til senior, og nå starter vi opp nytt lag for årets 1. klassinger (2013). Velkommen på første trening etterfulgt av et kort foreldremøte Onsdag 5. september kl. 17:30.
Treningstid ukene etter vil bli på torsdager. IL ROS oppfordrer barn til å prøve flere idretter. Derfor er det helt flott at en 6-7 åring trener fotball en dag i uken og har turn, ski eller f.eks. håndball en dag i uken. Fotballgruppa forsøker å ta hensyn til andre treningstider, men pga. vennskapskveld på Spikkestad neste torsdag har vi første trening onsdag.

Facebook: ROS fotball Jenter 2013 har egen facebookgruppe. Bli medlem for å følge infoflyten videre :-)
https://www.facebook.com/groups/565900540605782/

Praktisk informasjon - første trening

  • Sted: Spikkestad stadion (mot klubbhuset)
  • Tid: Torsdag 5. september kl. 18:00 -  19:00 (etterfulgt av en kort prat med foreldrene). Vi trenger foreldre som kan ta ansvar som trenere eller lagledere på laget, og klubben vil støtte opp rundt. Når flere bidrar blir det et sosialt og hyggelig miljø rundt laget.
  • Kontaktperson: Nils Harald Strøm (957 58 250), sportslig leder jenter
    Ta gjerne kontakt ved evt. spørsmål. 

Jenter-rekruttering2019-banner2.jpg