Kjøp en eierandel og bidra til å realisere nye Spikkestad stadion

ROS fotball drømmer om å sette spaden i jorda om ca. et år for å starte byggingen av nye Spikkestad stadion.I desember skal vi vise at det er mange som ønsker å realisere prosjektet, og du får nå mulighet til å eie din egen lille bit av den nye stadion.

2018-12-06
metteremme

ROS fotball har de siste årene opplevd en spennende utvikling. Klubben består i dag av nærmere 800 spillere fordelt på 50 serielag. Vår gamle stolthet, Spikkestad stadion, fremstår dessverre som slitt og sårbar for både aktivitet og dårlig vær. Vi jobber derfor målrettet for å sette i gang byggingen av nye Spikkestad stadion etter sesongslutt høsten 2019 for å sikre at alle får det tilbudet de fortjener!

 I desember skal vi vise at det er mange som ønsker å realisere prosjektet, og du får nå mulighet til å eie din egen lille bit av den nye hovedbanen. En andel koster 400 kroner, og ditt bidrag kan sikre at Spikkestad stadion igjen blir hjertet i nærmiljøet. Det er på tide at vi tar tilbake VÅR STADION.

For å realisere byggingen av Spikkestad stadion er vi avhengig av at alle bidrar på en klubbdugnad i prosjektperioden. Klikk deg inn på andelskartet og sikre deg den beste biten av banen i dag. ROS fotball samarbeider med Visual Funding om andelssalget.
Gå til andelskartet for å sikre din bit av banen i dag. 

 

KONKURRANSE:
De tre neste søndagene trekker vi en heldig ukesvinner blant de nye andelseierne.
Den spilleren som selger flest andeler innen 31. januar 2019 vinner neste års toppmodell kunstgressko fra Adidas. Premiene er sponset av Sport 1 Røyken.