Fusjon mellom RHH og IL ROS

Fusjon mellom RHH og IL ROS er godkjent av Buskerud Idrettskrets og NHF

2018-05-11
hgjeldokk

RHH har siden 2011 forvaltet håndballtilbudet for jenter fra 15 år og oppover gjennom samarbeid med klubbene IL ROS og SIF.

 

Klubbene ser nå at kommunen de siste årene hatt en vekst i antall innbyggere og veksten er ventet å fortsette. Dette gjør at håndballklubbene er sikret større kull fremover. Det er derfor hensiktsmessig å etablere sterke håndballmiljøer med lokal identitet både i Slemmestad og i Røyken/Spikkestad. IL ROS og SIF har som mål å beholde spillerne lengst mulig i egen klubb, samt å gi spillerne et best mulig tilbud gjennom samarbeid.

 

Nå som fusjonen er godkjent er arbeidet med å overføre spillere til ROS og SIF igangsatt.

 

Fra neste sesong (2018/2019) vil det være mulig å spille J15 som ROS/SIF. ROS vil forvalte J18, 3. og 4. div., og SIF 5. div. Ved å samle seniorhåndballen i breddeklubbene har vi tro på at dette kan bidra til bedre arrangementer, mer helhetlig tilbud lokalt og forhåpentligvis redusere frafall i den kritiske alderen 15 - 18 år.

 

RHH sin hjemmeside og FB-siden vil bli avviklet i løpet av juni. Dere vil kunne følge lagene videre på FB siden:  

ROS Håndball - facebook

Slemmestad IF – Håndball - facebook

 

Og følgende nettsider:

ROS Håndball

Slemmestad IF – Håndball

 

Styret i IL ROS Håndball gleder seg til å ta imot de nye spillerne og videreutvikle det gode samarbeidet med SIF. Vi vil benytte anledningen til å takke RHH for den flotte innsatsen de har gjort for jentehåndballen på halvøya.