ROS Håndballskole, 13.-15. august 2018 (jenter og gutter fra 2005 til 2008)

ROS Håndball har gleden av å arrangere "ROS Håndballskole" i ROS Arena 13.-15. august

2018-04-10
hgjeldokk

Vi vil under samlingen bruke våre egne trenerressurser, dersom det åpner seg muligheten for eksterne ressurser vil vi se på muligheten for dette. Vi kan uansett love full aktivitet, varierte og gode treningsøkter med fokus på individuell skudd- og finteteknikk. Spesifikk trening på forskjellige spillerposisjoner, egen målvaktstrening. Samt økter rettet inn mot forsvarsarbeid, samhanding og kontra-/ankomstfase.

 

Og ikke minst skal vi ha det masse gøy sammen - vi har som mål at samlingen skal bidra til å skape et godt miljø på tvers av alder og lag.

 

Det vil komme mer detaljert program ut fra antall påmeldte og fordeling av alder. Men overordnet vil i holde på fra kl 08.00 - 16.00 hver dag (mandag til onsdag) og det serveres lunsj hver dag i tillegg til flere mindre fruktpauser.

 

Vi håper at så mange som mulig har lyst og mulighet til å delta, verdt å merke at invitasjonen gjelder spillere i alderen J9/G9 til J13/G13

 

For at dette skal bli et godt arrangement er vi også avhengig av at foresatte kan bidra med dugnadsarbeid (tilberedning av lunsj, rydding o.l). Vennligst "huk av" dersom dere har mulighet til å bidra så tar vi kontakt når vi planlegger "vaktene".

 

Påmelding og betaling av deltakeravgift på kroner 1.000,- gjøres her, deltakeravgiften inkluderer trenings t-shirt fra ERIMA, "kost og losji" og godtgjørelse til trenere.

 

Link til påmelding

 

Jentesamling.jpg