Blir du med på ROS’ egen Wall of Fame?

ROS Håndball frir nå til lokalmiljøet, her kan alle vise at de er med på en dugnad i lokalmiljøet. Bli med på ROS' egen Wall of Fame..

2017-09-18
hgjeldokk

ROS Håndball er en breddeklubb som gjør det mulig for barn og ungdom og utvikle seg i trygge og gode omgivelser. Vi ønsker fortsatt å være det, men ser også at vi nå har mulighet til å følge våre spillere lenger i utviklingen. De fleste idrettslagene sliter hver eneste dag med økonomi og få endene tl å møtes slik at vi kan betale for hall-leie, drakter osv.

Vi frir nå til lokalmiljøet slik at de kan vise at de er med på en dugnad i lokalmiljøet. Vi har som målsetning å klare å få inn 250 000 på prosjektet, Wall of Fame. Dette er en vegg som er delt inn i 1600 ruter på 10x5 cm. Totalt er størrelsen på 5,2 m x 2,2 meter. Her kan du få navnet ditt eller navnet på bedrifter for kr 250.– . Bedrifter som kjøper 10 merker, kr 2 500.– får logoen som i farger, samt eventuelt navn på ansatte. Dette har vært gjort på flere eliteserieklubber og samlet det lokale miljøet på en postiv måte.. Navnet vil stå frem til høsten 2018, og den vil stå i kafeterian i hallen, samt der hvor folk ferdes.

 

For ytterligere informasjon om hvordan du kan støtte håndballklubben og få ditt navn på "Wall of Fame" - trykk her