Dommere

Å være barnekampleder eller dommer er utviklende, spennende og en god inntektskilde for de som ønsker å tjene litt ekstra.
ILROS Håndball ønsker å sikre rekrutteringen av nye barnekampledere og dommere.
Dommere utvikler ofte en bedre forståelse av spillet og synes det er både spennende og utviklende å lede og veilede barn og ungdom i håndballkamper.
Spe på inntekten samtidig som du gjør en god og viktig gjerning for klubben!
Alle som er 15 år eller eldre kan melde seg på barnekamplederkurs. I ROS IL Håndball er dette et tilbud spillerne som fyller 15 år får.
Barnekamplederkurs dekkes av IL ROS Håndball.

Når barnekamplederkurs er tatt og en har dømt i mini- og aktivitetsturneringer i ca ½ år og føler seg klar til å ta steget videre. Kan en gjerne sammen med en makker som en har lyst til å dømme sammen med melde seg på dommer 1 kurs etter avtale med dommerkontakten.

Da IL ROS Håndball har behov for nye dommere og noen vet om noen som har lyst å begynne å dømme, eller det er noen foreldre som har dømt tidligere har lyst å ta opp dette igjen – er det bare å ta kontakt.

IL ROS Håndball ønsker også tidligere dommere tilbake til oppgaven. 

Nyheter

11.11.2020

Det er laget instrukser for bruk av de ulike hallene.

Klikk på "Les mer"

15.09.2020

Pga en uoversiktlig Korona-situasjon har styret i IL ROS beslutett å innstille all ROS aktivitet i ROS Arena og andre haller ut uke 44.

Mer info på www.ilros.no.

Når det åpnes igjen vil følgende gjelde:

Grunnet covid-19, smittevern og avstandsregler gjelder følgende i ROS Arena:

 

 

 

03.09.2020

Det skal ikke være andre til stede i hallen enn de som tilhører den treningsgruppen (håndball/turn/boksing/andre) som skal trene. Eventuelle møter MÅ registreres i kalender eventuelt reserveres av driftsleder

11.03.2020

ROS håndball følger oppfordringer fra Norges Håndballforbund. 

Norges Håndballforbund har i lys av signalene fra FHI vedtatt at all regional kampaktivitet avlyses fra og med torsdag 12. mars. Dette dreier seg kort oppsummert om alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser - med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet.

11.03.2020

Årsmøte ble avholdt i ROS arena 5. mars. 

21.11.2019

Spennende samarbeid med RHA muliggjør streaming av håndballkamper.

21.11.2019

Håndballstyret er glad for å informere om at sportslig utvalg nå blir styrket med flere ressurser som ønsker å arbeide for utvikling av klubben og felleskapet.

25.08.2019

Det store laget av frivillige, lagledere, trenere, styremedlemmer og spesielt sportslig utvalg gjør en stor innsats for å sikre håndballspillere i klubben gode utviklingsmuligher.

04.09.2018

ROS Håndball har i samarbeid med selskapet Explendo etablert ROS Håndball nettbutikk hvor en kan kjøpe nødvendigutstyr fra f.eks KlubbPro, men også "støtt klubben produkter".

04.05.2018

ROS Håndball styret har vedtatt å endre shortsfarge (hvit shorts erstattes av svart shorts)

07.09.2017

Bonden Thor grillet mais og solgte dette til inntekt for ROS Håndball under årets versjon av Røykenmila