AIA - spørsmål om kontonr. og ubetalt faktura i Min Idrett!

Det har kommet flere spørsmål i forbindelse med kontonummeret som vises i appen AiA. Kontonummeret som vises i App'en tilhører IL ROS. Betal evt. overskytende med kontonummeret som fremkommer på faktura fra IL ROS, og påse at KID nr på fakturaen brukes.
2021-09-30
arneborch
Betaler man i to omganger vil beløpet i vårt register i Klubbadmin "ukurant"-merke første registrerte betaling, og den vil komme opp til manuell behandling. Betaler man restebeløpet (HUSK Å BRUKE KID NR PÅ FAKTURAEN) så vil betalingen etterhvert bli oppdatert og fullstendig. Spørsmål kan sendes til : medlemskap@ilros.no

Nyheter

18.09.2021

Gladmelding til alle barn og unge i Asker mellom 6 og 18 år. Laster du ned kommunens AiA-app, får barna 1 000 kroner hver i halvåret til organiserte fritidsaktiviteter. I tillegg får de rabatt på enkeltaktiviteter, tilgang til gratisaktiviteter og oversikt over aktiviteter og arrangementer for store og små.

Les mer om AiA her: Hvaskjeriasker

Det er mulig å delbetale for aktivitetene til IL ROS direkte i appen.

25.08.2019

Det store laget av frivillige, lagledere, trenere, styremedlemmer og spesielt sportslig utvalg gjør en stor innsats for å sikre håndballspillere i klubben gode utviklingsmuligher.