ROS fotball 2018-12-02 19:11:54

Kjøp en bit av den nye stadion!

Min-stadion-mai2018_u-tekst_400px.jpg

ROS fotball jobber målrettet for å sette i gang byggingen av nye Spikkestad stadion etter sesongslutt høsten 2019. For å realisere byggingen av Spikkestad stadion er vi avhengig av at alle bidrar på en klubbdugnad i prosjektperioden. Fotballstyret har med støtte fra årsmøtet i april 2018, vedtatt at alle skal få være med å eie en bit av den nye stadion gjennom salg av eierandeler. I tillegg søkes det om midler fra en rekke stiftelser og fond i 2018-2019.

Ditt lille bidrag kan sikre at Spikkestad stadion igjen blir hjertet i nærmiljøet. I desember skal vi vise at det er mange som ønsker å realisere prosjektet, og du får mulighet til å eie din egen lille bit av den nye hovedbanen. Bli med i konkurransene og vinn fine premier fra Sport 1 Røyken.

 • Eierandelene selges gjennom https://www.visualfunding.com/crowdfunding/il_ros_fotball
 • Huske at du kan kjøpe så mange andeler du vil. Pris pr. andel er 400kr pr. andel.
 • Salget av eierandeler starter 5. desember 2018 og avsluttes 31. januar 2019.
 • Fotballstyret oppfordrer alle til å kjøpe en andel selv og gi bort en andel i julegave til en person med blått hjerte!
 • Alle spillere i ROS fotball skal selge minst en andel hver i perioden. Skriv inn spillerens navn + lagnavn i meldingsfeltet når andelen kjøpes. 
 • En ukesvinner blir plukket ut hver søndag i advent fra 9. desember frem til lille julaften. Ukesvinneren får en fin premie fra Sport 1 Røyken og blir annonsert på Facebookgruppen "ROS fotball medlemsforum".
 • Den spilleren som har solgt flest andeler før 31. januar vinner et par Adidas fotballsko (toppmodell kunstgress 2019) levert av vår prosjektpartner Sport 1 Røyken. Premien har en verdi på 2.000 kr.

NÅ TRENGER VI DEG - KJØP DINE ANDEL(ER) I DAG!

Årets julegave!

Kjenner du noen som har et hjerte for ROS fotball? Gi bort en eierandel i julegave da vel. Alle som kjøper en eierandel i eget eller andres navn, får et andelsbevis som kan skrives ut og gis bort i julegave.  
TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE! 

 

Prosjektpartner:

Sp1%20R%F8yken%20logo.gif

nilsharald 2018-05-01 15:22:16

Finansiering og fremdrift

Nye Spikkestad stadion skal stå ferdig sommeren 2020 etter tre år med planlegging. Prosjektet har en kostnadsramme på 14,0-15,0 millioner kroner og dette inkluderer oppgradering av nåværende kunstgressbane med gjerder, sluser og granulatfangst som tilfredsstiller fremtidens miljøkrav. Erfaringer fra tilsvarende prosjekter i Norges fotballforbund viser følgende anslag; 

- Grunnarbeider (ca. 6,0 MNOK)
- Kunstgressdekke til en 11er bane og en 7er bane (ca. 2,6 MNOK)
- Undervarme (ca. 1,0 MNOK
- Lysmaster og ballfangernett (1,7 MNOK)
- Oppgradering av nåværende kunstgressbane (ca. 500')
- Mva (refunderbar) og andre kostnader (ca. 3,0 MNOK)

Prosjektgruppa består av; 

 • Prosjektleder                      Nils Harald Strøm (957 58 250 | nils.harald.strom@gmail.com)
 • Klima- og Miljøansvarlig      Bjarte Grostøl
 • Anleggsansvarlig                Thomas Kalvang
 • Økonomi / IL ROS              Arne Borch
 • Anleggskonsulent NFF        Geirfinn Kvalheim

 
Høsten 2017 sikret ROS fotball politisk tilslutning til prosjektet i Røyken kommune. Høsten 2018 har fotballgruppa søkt midler fra ulike stiftelser og fond og vi krysser fingrene for at disse ser verdien av å utvikle et moderne idrettsanlegg som hele nærmiljøet kan ha glede av sommer og vinter. I januar 2019 sendes spillemiddelsøknaden inn etter godkjennelse og anbefaling fra kommunen.

Fremdriftsplan-illustrasjon_1.jpg

 

Finansiering-illustrasjon.jpg

Prosjektet må planlegges uten større bevilgninger fra Røyken kommune pga. overskuddskrav og strenge budsjettrammer i forkant av kommunesammenslåing fra 2020. Utbygging av ROS Arena og ny Spikketad stadion må gjennomføres samtidig pga. grunnarbeider som påvirker begge prosjekter. Idrettslaget har ikke mulighet til å vente i 3-5 år etter kommunesammenslåingen pga. store kapasitetsutfordringer i flere særidretter.