ROS Xtra Fotballakademi 2016-10-05 09:22:45

En vanlig dag på Akademiet

 

Akademiet-bildemontasje_670px.jpg

For å skape gode og trygge rammer for spillerne, så har vi en fast ramme for en dag på akademiet; 

Kl. 12.00    Dørene åpner for spillerne. Barna starter med å skifte til treningstøy og går opp for å gjøre lekser. Når alle «arbeidsoppgaver» er gjort, er det fritid/ leketid. Matservering er                    ca kl. 13.30. Når barna er ferdige med å spise kan de leke litt mer eller slappe av med film i ca 15 min før de går i garderobene. 

Kl. 14.30     Møte i garderoben for å gjøre seg klare for trening.

Kl. 14.45     Treningsøkt 1 starter.

Kl. 15.20      Fruktpause.

Kl. 15.30      Treningsøkt 2 starter.

Kl. 16.00      Trening ferdig, alle rydder og bærer inn utstyr.

Kl. 16.10      Oppsummering av treningen.

Kl. 16.30      Akademiet er ferdig for dagen

Det skal legges til at siden det er forskjellige tidspunkter for når skolene slutter, så vil vi ikke kunne klare å følge likt opplegg hver gang. Men mat og lekser prioriteres alltid.

 

Mat og drikke

Mat og energi er viktig for den som trener. Alle deltakerne får tilbud om et varmt måltid når de kommer fra skolen og det ryktes at Ellen lager super god mat :) Maten serveres porsjonsvis. Spillerne får også frukt i pausen mellom øktene for å fylle på med ny energi. 

Når det gjelder hensynet til allergier o.l., så tar ikke Akademiet ansvaret for dette. Men dersom det er noe dere foreldre føler dere må melde fra om, så send en e-post til adminfotball@ilros.no med informasjon. 

 

Leksehjelp

Akademiet har trygge voksne som gjerne hjelper barna med leksene. Dette er frivillig og vi er avhengig av beskjed fra foreldrene for å kunne følge dette opp på en god måte.