Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

En liten påminnelse om utfordringene vi står ovenfor...

2016-10-18
dennisjohnsen

Som vi har vært inne på tidligere og som står beskrevet her på hjemmesiden, så ønsker vi å alltid fullføre treningsøktene. Det betyr at vi ikke trekker inn så fort vi møter litt regn, snø eller kulde. Dersom vi mot formodning må droppe å være ute har vi to muigheter. Enten å gå inn i ROS Arena eller å gå inn på Klubbhuset. Og da avtalen med ROS Arena ikke er helt klar så måtte vi inn på Klubbhuset idag, tirsdag 18/10.

Pga Dansesonen, kan vi ikke benytte storsalen, noe som gjør at mulighetene begrenser seg. Derfor tyr vi til prosjektor og fotballfilmer de gangene vi trenger det. 

Når det er sagt så avhenger alt dette uansett av om spillerne er godt kledd. Vi kan ikke presse noen til å være ute hvis det går på helsa løs. I dag var det opp til flere som var tynnkledde. De hadde rett og slett på seg for lite klær. 

Vi minner alle spillere på at de må kle seg med de klærne de har, men følger ikke ytterligere opp. Så her må vi ha litt hjelp fra dere foreldre. Snakk med barna deres og hjelp dem til å enhver tid ha nok klær i bagen sin. 

For spørsmål, send til fotballakademiet@ilros.no