Vårens treningskontingent - informasjon til alle medlemmer

Denne uken ble treningskontingenten for våren 2021 sendt ut. Vi er glade for å se at kunstgressbanen har vært fylt med idrettsglade barn på trening gjennom vinteren og våren. Fotballstyret har også utarbeidet nye og tydeligere retningslinjer for reduksjon, fritak og avdragsbetaling for de som har behov for litt støtte, det er ROS TIL ALLE i praksis.

2021-03-27
IL ROS Fotball

Denne uken ble treningskontigenten for våren 2021 sendt ut. Vi er glade for å se at kunstgressbanen har vært fylt med idrettsglade barn på trening gjennom vinteren og våren. Vi ønsker å takke foreldre for godt samarbeid og er glade for å se at foreldre og barn tar forhåndsreglene som er gitt mtp. smittesituasjonen i samfunnet. Det gjør at fotballbanen er et trygt sted for barna å komme. 

Denne vinteren har heldigvis alle spillere hatt et treningstilbud og vi kom godt i gang med treningskamper i februar og mars. Kretsen er optimistiske med tanke på seriespill i barne- og ungdomsfotballen, men de ønsker å drøye seriestart så lenge som mulig slik at smitten forhåpentligvis vil være betydelig redusert.

Treningskontingenten for seniorspillere over 20 år vil ikke bli sendt ut før vi vet mer om tilbudet om kamptilbud våren 2021. Mange seniorspillere har ikke spilt kamp på 1,5 år. Det er tungt, og vi føler med de eldste spillerne våre. Vi håper å se dere på banen igjen snart!

Ta gjerne kontakt med oss i Styret eller Stine (adminfotball@ilros.no) hvis du har spørsmål, evt. har behov for å splitte opp regningen i flere deler eller trenger en utsettelse av betalingsfristen. Vi hjelper deg gjerne med dette.

Under Foreldreinfo > Medlemsskap og Treningskontingent  i venstremenyen finner du de nye rutinene for å søke om reduksjon, betaling i flere avdrag eller fritak fra treningsavgiften.

ROS TIL ALLE for at dere stiller opp for klubben vår! ROS fotball er en viktig arena for barn og unge i vårt nærmiljø.

Vi ønsker alle en fortsatt fin fotballvår og riktig god påske!