Politiattest

Styret har en politiattestansvarlig. Sjekk "hovedstyret" på horisontalmenyen for å se hvem som til enhver tid er ansvarlig.

Daglig Leder håndterer ordningen med politiattest i idrettslaget.  Man kan henvende seg på medlemskap@ilros.no.

Den enkelte særidrettsgruppe oppnevner egen ansvarlig som rapporterer til Daglig Leder.

Ansvarlig utnevnt i særidrettsgruppene informerer den enkelte trener/person som har behov for å vise politiattest.

 

Les mer om politiattest her

  • IL ROS krever politiattest av alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for klubben som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

  • Søker må selv sende søknaden til politiet. Innhenting av politiattest er gratis. Dette kan gjøres elektronisk for alle, men for de mellom 15 og 18 år må det vedlegges en fullmakt fra foresatte. Når det søkes om politiattest, må det vedlegges en bekreftelse fra idrettslaget på at det foreligger et behov for politiattest. Dette skjema kan fås av Daglig Leder.

  • Politiattestansvarlig skal lage et godt system for registrering og oppfølging av ordningen.  Som et minstekrav for oppfølging av ordningen skal særidrettsgruppenes politiattest-ansvarlig ha en til enhver tid oppdatert  liste over  hvem som har blitt avkrevd politiattest med kontaktinformasjon, for hvilke oppgaver/funksjoner, og dato for når dette ble avkrevd - dato for fremvisning.

  • IL ROS skal ikke oppbevare politiattesten.  Den beholdes av søkeren selv.

  • Kun de som har fremvist politiattest uten merknad kan utføre oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket